Наші воїни проти темної орди

На питання журналу «Кіно-Театр» відповідають діячі театру і кіно

Автор(и)

  • Редакція

Анотація

1. Потворний лик тоталітарної держави з величезним населенням, зомбованим пропагандою ненависті до інших народів, продемонстрували всьому світові російські агресори в окупованих містах і селах у Київській, Чернігівській, Сумській областях, у Маріуполі. Неспроможні подолати озброєних українців, вони вбивали мирних, беззбройних людей – світ здригнувся, побачивши криваві сліди злочинців-рашистів, які тепер на захоплену частину Маріуполя вже привезли мобільні крематорії, аби замести сліди своїх злочинів. Ця орда планувала за два дні захопити Україну. Що думаєте про країну «темного царства», чи будуть і чи можливі там зміни коли-небудь в позитивний бік? Чи бачите ознаки таких змін?

2. ЗСУ разом з іншими військовими структурами і теробороною боряться проти «другої армії світу», показують взірець мужності, військової майстерності в захисті нашої Вітчизни. Чи достатньо цього? Що дає нам віру в перемогу?

3. Ігор Лапін, воїн і політик, командир третього батальйону Першої окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна сказав: «Я вважаю, що в Україні має з’явитися структура, яка матиме право фізично нищити фашистських нацистських рашистських злочинців – тих, кого не можна доставити до суду. Якою буде ця процедура – заочного засудження чи якось інакше, але таке має бути. Інакше не існуватиме поняття невідворотності покарання. А це погано для України та українців. Вони не сприймуть, якщо колаборанти та рашисти уникнуть відповідальності. (Джерело: https://censor.net/ua/r3334571). Яка Ваша думка з цього приводу? Що дає нам віру в те, що злочинці-агресори будуть покарані? Як домогтися цього?

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-09-01

Номер

Розділ

Актуально

##category.category##